Veelgestelde vragen

Proces

Een bestemmingsplan is een plan dat laat zien hoe de grond gebruikt mag worden en wat er op de grond gebouwd mag worden. Het is een juridisch bindend stuk dat geldt voor iedereen; voor bedrijven, inwoners en de gemeente.

Het bestemmingsplan kun je bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan is te vinden onder plannummer: NL.IMRO.0293.BPFortGeldersoord-ON01. In de documenten, die als bijlage bij de “regels” zijn gevoegd op de eerder benoemde website, kun je het plan ook inzien.

Het huidige bestemmingsplan ‘Geerken en Fort 2017’ omvatte de bouw van 24 woningen. De projectontwikkelaar wil in plaats van 24 woningen 20 woningen realiseren. Hierom moet het bestemmingsplan worden gewijzigd.

Bestemmingsplan
Op 23 maart 2022 is het definitieve bestemmingsplan vastgesteld door de raad. Hierna is het bestemmingsplan op nieuw ter inzage gelegd en heeft men 6 weken de tijd om beroep in te dienen tegen dit bestemmingsplan.

Start verkoop
In het tweede kwartaal van 2022 hopen we met de verkoop van de 20 woningen te kunnen starten.

Start bouw
Wij hopen in het vierde kwartaal van 2022 te starten met de bouw.

Oplevering
De verwachting is dat de woningen in het 3e kwartaal van 2023 worden opgeleverd.

Door je in te schrijven via de button ‘inschrijven’ op deze website houden wij je op de hoogte. Je kunt ook de website regelmatig in de gaten houden.Woningbouw

Het nieuwbouwplan ‘Wonen op ’t Fort’ bestaat uit 20 royale twee-onder-een-kapwoningen.

Nee, er worden geen sociale huurwoningen gebouwd.

De woningen vallen in het hogere segment.

Wij hopen te kunnen starten met de bouw in het vierde kwartaal van 2022. De verwachting is dat de bouw ruim een jaar in beslag neemt. Uiteraard is dit afhankelijk van diverse factoren, zoals eventuele coronamaatregelen.Interesse in een woning

We hopen in het tweede kwartaal van 2022 met het nieuwbouwplan ‘Wonen op ’t Fort’ in verkoop te gaan.

Op de dag van startverkoop zal alle verkoopdocumentatie, zoals de brochure, plattegronden en de procedure informatie online op deze website komen te staan. Je kunt de verkoopdocumentatie downloaden via de downloadpagina.

Om in aanmerking te komen voor een woning op ‘Wonen op ’t Fort’ dien je bij start verkoop een account op deze website aan te maken. Vervolgens is het mogelijk om een aantal voorkeuren aan ons door te geven. Nadere informatie volgt.

Inschrijven kan door middel van een digitaal inschrijfformulier. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummer(s) dan kun je jouw voorkeur online doorgeven. Stel dat je twijfels hebt of jouw inschrijving goed is overgekomen, dan kun je t.z.t contact opnemen met makelaardij Gaba.

Wij vinden het belangrijk dat de verkoop transparant verloopt. Daarom hebben wij besloten om de woningen middels een inschrijving toe te wijzen.Overig

Vragen kun je stellen bij makelaardij Gaba.
Arnhemseweg 7 | 6901 DS Zevenaar | 026-4435555 | info@gaba.nl | www.gaba.nl